Građevinski obrt Radanović

Građevinski obrt Radanović
Adresa

Ulica grada Vukovara 17

HR-44 000 Sisak

Tel/fax: 044 573 219

GSM: 098 394 864

O nama

Građevinski obrt RadanovićNakon 20 godina radnog iskustva moj otac Pero Radanović napušta građevinsko poduzeće „Graditelj Sisak“ i 22.04.1991. osniva vlastiti obrt pod nazivom „Građevinska zanatska radnja Pero Radanović“.

Zbog izmjena i dopuna zakona u obrtu 26.06.1998. obrt mijenja ime u „Radanović građevinski obrt“, vlasnik Pero Radanović.

Obrt poprima obiteljski karakter jer se uskoro zapošljava njegov brat Gojko a nešto kasnije i supruga Jovanka.

Završetkom školovanja 2005. godine u obrtu se zapošljavam i ja (Branimir Radanović).

U samom početku GZR bavi se izgradnjom individualnih stambenih objekata te završnim radovima na novim i starim stambenim građevinama.

Sjedište Građevinski obrt Radanović

Koncem 1991. godine GZR postaje članom OPUZ Sloge Sisak preko koje radi na otklanjanju oštećenja nastalih uslijed ratnih djelovanja i na redovitom održavanju stambenih zgrada Željezare Sisak.

Po okončanju rata GZR se aktivno uključuje u obnovu ratom oštećenih i porušenih obiteljskih kuća na području Jasenovca i Petrinje u mjestima: Košutarica, Hrastovica i Gora.

Odlaskom mog oca Pere Radanovića u mirovinu ja preuzimam obrt i nastavljam s radom. Bez obzira na odlazak u mirovinu Pero Radanović i dalje aktivno djeluje te svojim radom pomaže obrtu.

Ja kao vlasnik te i svi ostali zaposlenici konstantno nadograđujemo naše znanje i pratimo tehnološku modernizaciju u građevinarstvu. Od materijala, faza rada do opreme koju koristimo stojimo u korak s vremenom što je vidljivo iz naših diploma, certifikata i uvjerenja.